Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Μήνυμα κας Εύης Αλεξοπούλου

Καλημέρα σας!
Διαβάζω παντού στα blog για λαϊκισμούς,λαϊκιστές ,σωτήρες του τόπου και εξυγιαντές!!!Σε αυτό τον τόπο ποτέ δεν αφήσατε κανέναν να αγιάσει. Τώρα σας φταίει ο Δήμαρχος γιατί???Για το δημαρχείο?Ίσα ίσα που όλα θα είναι μαζί και θα γλιτώσουμε λεφτά από τις ανανεώσεις των ενοικίων,όπως με το 4ο δημοτικό που έκλεισε από την αύξηση του ενοικίου και μάλιστα η κα Μαργέτη υποσχέθηκε πως ο Δήμαρχος θα φτιάξει νέο σχολείο!Και είναι έντονη η φημολογία η οποία ελπίζω να βγει αληθινή.
Άσε Δήμαρχε τον φιλόδοξο Δημήτρη Μάρκου να αναλώνεται σε καταγγελίες και να σε κατηγορεί για λαϊκισμούς και τον Γιώργο Κασίμη στην αφάνεια.Μιλάνε για να δημιουργήσουν εντυπώσεις να πάρουν κανένα ψήφο για τις εκλογές.Σε ποια γραφεία θέλεις να σου έρθουν?Από μακρυά και αγαπημένοι!!

Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Φιλικά Εύη Αλεξοπούλου

Μήνυμα κου Γιάννη Σωτηριάδη

Αναρωτιέμαι αν τα οχήματα του Δήμου κινούνται μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες. Έχω την εντύπωση ότι εκτελούν οι οδηγοί τους και δρομολόγια για προσωπικές τους ασχολίες.
Δεν μπορεί κάποιος από την αντιπολίτευση να κάνει έλεγχο κίνησης των αυτοκινήτων και φορτηγών?Έχω σημειώσει και με βίντεο πινακίδες και δουλειές!!!Το mail Μου είναι στη διάθεση όποιου το χρειαστεί.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Σωτηριάδης