Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μήνυμα κας Ελένης Φράγκου

Σχετικά με την ενοικίαση του νέου Δημαρχείου, κάποιοι συμπολίτες μας αγνοώντας τα πραγματικά δεδομένα, εξαπολύουν επιθέσεις για όλους όσους ασκούμε κριτική.

Για όσους δεν γνωρίζουν!

1.      Το κτήριο νοικιάζεται σε τιμή πολλαπλάσια της πραγματικής τρέχουσας τιμής της αγοράς! Κανένας ιδιώτης δεν θα τo νοίκιαζε σε αυτή την τιμή.
2.      Το σύνολο των ενοικίων που γλυτώνει ο Δήμος είναι 9500 ευρώ( από το ξενοίκιασμα των προηγούμενων κτηρίων), ενώ το καινούργιο κτήριο το νοικιάζει 14500 ευρώ(5000 ευρώ παραπάνω) Μεταφέρεται μόνο ένα ποσοστό των υπηρεσιών του Δήμου, ένα μεγάλο μέρος παραμένει σε προηγούμενα ιδιόκτητα ή ενοικιαζόμενα κτήρια.
3.      Η ενάσκηση κριτικής και αντιπολίτευσης είναι υγιείς δημοκρατία και όχι λαϊκισμός. Η Ελλάδα των «μουγκών» πέθανε!

Προς το blog:

Για να υπάρχει σωστή ενημέρωση, όταν οι αναρτήσεις αναγνωστών σας αφορούν επιστολές/ συνέντευξη δήμαρχου μελών αντιπολίτευσης, καλό είναι να γίνεται αναρτήσεις τους των εν λόγω επιστολών/ συνεντεύξεων, για να ξέρει ο κόσμος που και για πιο θέμα υπάρχουν τα σχόλια. Ευχαριστώ!
Παρακαλώ για αυτούσια δημοσίευση.

                                                                Ελένη Φράγκου

                                                 Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Σπάτων